Nyheter

Nytt fra Leirskallen – Vipps!

Trampolinetreningen på tirsdager går sin gang og har vært en stor suksess.
Det er nå helt fullt på både 7-10 år og 10-14 års gruppene.
Vår dyktige instruktør Halvor fra Nordstrand Turn utfordrer barna til nye og spennende øvelser som vi mistenker at ikke er en del av det vanlige treningsopplegget.
For eksempel å sitte og balansere på turnstanga, 3 meter over trampolinegropa for så å la seg falle ned i skumgummien der nede.
Dette kunne nok enkelte foreldre tenke seg å prøve også.
I bakken holder vi åpent som vanlig på kveldene og i helgen.
Det er veldig mildt om dagen og skikkelig påskeføre men siden det fremdeles er kaldt om natten så mister vi ikke så mye snø i nedfartene.
Vi kan ikke kjøre preppemaskinen på 10 tonn rundt i bakken når det er så mildt så vi tar noen runder med vår scooterslede for å glatte ut litt hver dag før åpning.
Forholdene er faktisk meget bra ut i fra den temperaturen vi nå ser.

Påsken
Vi satser på å holde åpent hele påsken.
Foreløpig planlegger vi vanlige åpningstider mandag-onsdag i påsken og vurderer å ha åpent på dagen torsdag til søndag men dette er et bemanningsspørsmål.

Vipps
I vår stadige søken etter å legge til rette for enkel betaling av heiskort og kioskvarer har vi også som et av de første skianleggene i Norge nå også mulighet til å ta i mot penger med Vipps.
Vipps betaling er så enkelt som det kan få blitt, bare søk oss opp i appen, Leirskallen skisenter, eller skriv inn vårt Vipps nr. 10574 og penger kan sendes.
Med denne siste betalingsmetoden så kan vi nå ta i mot penger med Paypal på nettsidene, bankkort i heishuset samt Vipps og kontanter i heishuset.

Kommentar

kommentar

mar 16, 2016 2016